ЈАВНИ ПОЗИВ УГОСТИТЕЉСКИМ ОБЈЕКТИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА РАДИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШЕМЕ ДОДЕЛЕ ВАУЧЕРА УЧЕНИЦИМА ЗАВРШНИХ РАЗРЕДА

На основу Закључка Општинског већа општине Књажевац, број 06-27/2020-09 од дана 27.05.2020. године, Општина Књажевац- Одељење за буџет, финансије и утврђивање и наплату локалних јавних прихода Општинске управе Књажевац, упућује


 ЈАВНИ ПОЗИВ
УГОСТИТЕЉСКИМ ОБЈЕКТИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА РАДИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШЕМЕ ДОДЕЛЕ ВАУЧЕРА УЧЕНИЦИМА ЗАВРШНИХ РАЗРЕДА СРЕДЊИХ ШКОЛА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ И УЧЕНИЦИМА ЗАВРШНИХ РАЗЛОГА СРЕДЊИХ ШКОЛА КОЈИ СУ СЕ ШКОЛОВАЛИ У ДРУГИМ МЕСТИМА, А ИМАЈУ ПРЕБИВАЛИШТЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КЊАЖЕВАЦ


1.    Позивају се угоститељски објекти са територије општине Књажевац да поднесу пријаве ради реализације шеме доделе ваучера ученицима завршних разреда средњих школа са теритоије општине Књажевац и ученицима завршних разреда средњих школа који су се школовали у другим местима, а имају пребивалиште на територији Општине Књажевац.
2.    Сви ученици завршних разреда средњих школа са територије општине Књажевац и ученици завршних разреда средњих школа који су се школовали у другим местима, а имају пребивалиште на територији Општине Књажевац, добиће од Општине Књажевац ваучер у вредности од 3.000,00 динара, који ће моћи да искористе за конзумирање хране и пића у угоститељским објектима на територији Општине Књажевац који поднесу пријаву ради реализације шеме доделе ваучера ученицима из тачке 1. овог Јавног позива и за које се утврди да испуњавају услове по овом јавном позиву (да се ради о угоститељском објекту и да делатност обавља на територији општине Књажевац).
3.    Истовремено са ваучером из претходне тачке, ученици завршних разреда средњих школа са територије општине Књажевац и ученици завршних разреда средњих школа који су се школовали у другим местима, а имају пребивалиште на територији Општине Књажевац добиће списак угоститељских објеката у којима могу искористити ваучере.
4.    Општина Књажевац ће угоститељским објектима који буду пружали услуге конзумирања хране и пића пренети средства сразмерно броју реализованих ваучера, са искоришћеним ваучерима у прилогу.
5.    Рок за подношење пријава: 05.06.2020. године до 14.30 часова. Пријаве се подносе на писарницу Општине Књажевац, ул. Милоша Обилића 1, Књажевац, на обрасцу који је саставни део овог јавног позива.

  6. Особа за контакт по овом јавном позиву је Бранислав Јосифовић, тел. 064/8643300

Број: 401-38/2020-05
У Књажевцу, 29.05.2020. године



Одељење за буџет, финансије и утврђивање и наплату локалних јавних прихода
Општинске управе Књажевац

Руководилац Одељења
Анкица Марковић, ср.

Пријавни образац можете преузети овде

 

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
© Општина Књажевац {2021}

Search