www.knjazevac.rs

Попис пољопривреде 2012.


Поштовани суграђани,
Овом приликом обавештавамо сва домаћинства која се баве пољопривредом, а која нису пописана у периоду од 1.10. до 30.11.2012. године, да се могу пописати до 15.12.2012. године.
Попис ће се вршити сваког радног дана на адреси општине Књажевац, у пописној канцеларији, бр. 40, у радно време Општинске управе, од 7 до 15 часова.
Уколико представник непописаног домаћинства буде спречен да дође у пописну канцеларију како би обавио попис, пријава се може вршити путем телефона, на бројеве 731 601 и 732 623, локал 134. Пописна комисија ће послати пописивача у ваше домаћинство како би се извршио попис.
Подсећамо све грађане да је пружање података пописивачу законска обавеза.

03.12.2012.

Прелиминарни распоред пописивачаКоначан распоред пописивача биће објављен 28. септембра. Кандидати који се налазе на листи (у оквиру насеља) испод црте, су предвиђени за резерву.
Прелиминарни распоред пописивача, по насељима за Општину Књажевац можете погледати овде.


Листа кандидата за обуку за пописиваче за општину Kњажевац


Кандидати чије се име и презиме налази на листи, по насељима,  изабрани су за обуку за пописиваче.

Обука за кандидате за пописиваче из следећих насеља одржаће у периоду од 17.09.2012. године, до  21.09.2012. године  од 09:00 часова до 17:00 часова,  у  малој сали Суп-а, на  адреси  Јове Курсуле бр.1.

Листу кандидата можете преузети овде.

Распоред инструктора по насељима можете преузети овде.

Претест за пописиваче


Претест за кандидате за пописиваче  у попису пољопривреде 2012. одржаће се у петак, 14.09.2012. године, у Сали Скупштине општине Књажевац, ул. Јове Курсуле 1, са почетком у 10 часова.

Прелиминарна листа општинских инструктора


Кандидати чије се име и презиме налази изнад црте, изабрани су за рад у Попису пољопривреде 2012 у својству општинскиг инструктора.
Кандидати чије се име и презиме на листи налази испод црте, изабрани су за рад у Попису пољопривреде 2012 у својству резервног општинскиг инструктора.
Кандидати који нису изабрани за рад у својству општинског инструктора тј. резервног општинског инструктора у попису, имају право жалбе пописној комисији у року од 24 сата.
Коначни списак ангажованих општинских инструктора и резерве, пописна комисија објавиће 28. септембра.

Прелиминарну листу општинских инструктора можете преузети овде.

Коначна листа кандидата за предтест


Позивају се пописивачи да 14.09.2012.године у 10 часова дођу у зграду СУП-а (општинска сала) ради полагања предтеста. Коначну листу кандидата за предтест можете преузети овде.


Обавештење уз прелиминарну листу кандидата за претест за обуку за пописиваче


Кандидати чије се име и презиме налази изнад црте на прелиминарној листи кандидата за претест за обуку за пописиваче, по насељима, дужни су да пописној комисији, од 20. до 24. августа, предају следећа документа:

► копију личне карте или пасоша;
► оверену копију дипломе о стеченој стручној спреми;
► копију радне књижице (за запослене);
► копију овереног индекса, односно потврду о уписаном семестру у 2012. години (за студенте);
► уверење да против кандидата није покренута истрага односно уверење да против кандидата није подигнута оптужница (ова уверења могу да приложе накнадно, тј. до почетка обуке);
► уверење да је лице на евиденцији Националне службе за запошљавање или копију овереног картона са евиденције ове службе (за незапослене кандидате), не старију од месец дана. Незапослени кандидати који нису пријављени у Националној служби за запошљавање нпр. индивидуални пољопривредници, не доносе овај документ;
► потврду о последњој уплати пензије (за пензионере).

Комплетно обавештење можете преузети овде.


Прелиминарну листу пописивача за претест можете преузети овде.


Коначна листа кандидата за општинске инструкторе


Кандидати чије се име и презиме налази на коначној листи, изабрани су за претест за обуку за општинске инструкторе. Претест ће се обавити 3. септембра,   са почетком у 12,00 у Књажевцу, у Друштвеном клубу Дома културе.
Коначну листу кандидата можете погледати овде.


Предтест за инструкторе

Предтест за инструкторе обавиће се 3.9.2012. године у Књажевцу, у Друштвеном клубу Дома културе, са почетком у 10.00 часова. Рок за жалбу на листу кандидата за претест за обуку за општинске инструкторе пописној комисији је од 15. до 16. августа.

Коначну листу кандидата за претест за обуку за општинске инструкторе пописна комисија објављује 18. августа.

Обука за општинске инструкторе обавиће се у периоду од 4.9.2012. до 8.9. 2012. године у Књажевцу, у Друштвеном клубу Дома културе. Сатница обуке ће бити накнадно, благовремено објављена.

Овде можете преузети листу кандидата за претест за обуку за општинске инструкторе.


Јавни позив за пријављивање кандидата за пописиваче

Републички завод за статистику од 1. октобра до 15. децембра 2012. године спроводи Попис пољопривреде на територији Републике Србије.  Позивају се грађани који желе да учествују у овом попису у својству пописивача да се од 10. до 14. августа 2012. године пријаве у општини на којој станују.

Предаја документације кандидата за општинске инструкторе


Пункт за предају документације кандидата за општинске инструкторе за Општину Књажевац налази се у згради Општине, улица Милоша Обилића 1, канцеларија број 40. Радно време пункта је од 07-15 часова.

Овде можете погледати и преузети потребну документацију.

Јавни позив за пријављивање кандидата за пописиваче

Процедура за избор пописивача

Прелиминарни списак кандидата за обуку за општинске инструкторе

Образац за достављање пунктова за пријаву пописивача

Списак насеља у Општини Књажевац

02.08.2012.


Обавештење за кандидате који су ушли у ужи избор за обуку за општинске инструкторе у Општини Књажевац

Интервју са кандидатима ће се обавити у сали ОПШТИНСКОГ  ВЕЋА, просторијама општинске  управе. дана 19. јула 2012. у 9 часова,  уместо 20. јула 2012.  Кандидати који су пријавили да обављају послове на другим службама у вези са пољопривредом су у обавези да на интервју донесу потврду од свог послодавца којом тај податак потврђују. Уколико кандидат, чије се име и презиме налази на списку, не дође на интервју, сматраће се да је одустао од рада у Попису пољопривреде.

09.07.2012.


Попис пољопривреде 2012. године

Интервју са кандидатима за обуку за општинске инструкторе у општини Књажевац ће се обавити у просторијама општинске управе, дана 20. јула 2012. у 9 часова. Кандидати који су пријавили да обављају послове на другим службама у вези са пољопривредом су у обавези да на интервју донесу потврду од свог послодавца којом тај податак потврђују. Уколико кандидат, чије се име и презиме налази на списку, не дође на интервју, сматраће се да је одустао од рада у Попису пољопривреде.
Списак кандидата за обуку за општинске инструкторе у општини Књажевац, који су ушли у ужи избор и са којима ће се обавити интервју можете преузети овде.

04.07.2012.


Јавни позив за пријављивање кандидата за општинске инструкторе


Републички завод за статистику у периоду од 1. октобра до 15. децембра 2012. године спровешће Попис пољопривреде на територији Републике Србије. Позивају се грађани који желе да учествују у својству општинског инструктора у  Попису пољопривреде да се у периоду од 1. до 30. јуна 2012. године пријаве Републичком заводу за статистику путем попуњавања електронске пријаве на веб-адреси: www.stat.gov.rs.

Више детаља погледајте овде.

01.06.2012.


 
Насловна
ПОС терминал
Evropski progres

Предлози и примедбе


Временска прогноза


   
       

  
                 
          

Временски подаци на мобилном телефону

www.knjazevac.vreme.in.rs/wapindex.php

www.babinzub.vreme.in.rs/wapindex.ph

Среда     19.06.

Max. 28°C Min. 16°C

Ујутру ниска облачност. У току преподнева прeтежно сунчaнo. Пoпoднe и увeчe рaзвoj oблaчнoсти мoгућa пojaвa лoкaлних пљускoвa сa грмљaвинoм.

Четвртак    20.06.

Max. 29°C Min. 16°C

Прeпoднe претежно сунчaнo. Пoпoднe рaзвoj oблaчнoсти мoгућa пojaвa лoкaлних пљускoвa сa грмљaвинoм.

Петак        21.06.

Max. 31°C Min. 16°C

Претежно сунчано. Поподне слаб развој облачности.

Општина Књажевац на друштвеним мрежамаmod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас5303
mod_vvisit_counterОве недеље17986
mod_vvisit_counterОвог месеца115604
mod_vvisit_counterПрошлог месеца443452
mod_vvisit_counterУкупно7833519

We have: guests online


Печат није обавезан