Штаб за ванредне ситуације општине Књажевац, константовао је на седници одржаној 12.02.2012. године, да су са јучерашњим даном биле очишћене све улице и путеви на подручју Општине, сем Белог Потока. Ноћашње падавине и удари ветра створили су поново веће наносе на већини локалних путева и неких улица у граду. Данас је на терену свих 11 расположивих и исправних машина које чисте путеве првог реда, пружне прелазе, као и правце Зубетинац, Бучје, Минићево, Старо село-Ново Корито, Крента, Мучибаба, Понор, Жлне, Балановац, Васиљ, Подвис, Ргоште, Трговиште, Вртовац, Шести Габар, Градиште, Дејановац, Дрвник, Ћуштица, Влашко Поље, и све улице у граду. Данас ће се вршити утовар и извоз снега из центра града. 

Електродистрибуција Књажевац је свакодневно на терену и углавном су отклоњени сви већи кварови. Тренутно нема прекида у снабдевању. Штаб због мера штедње донео је одлуку да се са јавне расвете искључе све месне заједнице, као и улице у граду где је то технички дозвољено.

Штаб и даље апелује на грађане  општине Књажевац да редукују потрошњу струје, како не би дошло до прекида у снабдевању.

Сва јавна предузећа на подручју општине нормално функционишу и редовно пружају услуге грађанима.

Упозоравају се грађани да су дужни да воде рачуна о створеним леденицама на крововима и о њиховом обавезном чишћењу, као и о чишћењу снега са тротоара испред својих стамбених зграда и пословних објеката.

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
pecat_small.jpg
baner_upozorenje_africka_kuga.jpg
© Општина Књажевац {2019}

Search