Online радионица пројекта „Унапређење пословне климе у Србији“

У оквиру пројекта „Унапређење пословне климе у Србији“ одржана је виртелна радионица 11. јуна 2020. годинена тему: „Потребне информације и елементи на  веб сајту за праћење и видљивост пројекта „Унапређење пословне климе у Србији”“, везана за компоненту Односи с јавношћу и видљивост пројекта.

Радионицу је водио Бени Андерсон (Benny Andersson), експерт у Одељењу за Односе с јавношћу и маркетинг комуникацију, Лантматеријета (Lantmäteriet), Краљевина Шведска.

Пилот Јединице локалне самоуправе одредиле су најмање по једног представника који је учествовао у овој радионици. Радионици су присуствовали и запослени из Републичког геодетског завода ангажовани на ажурирању садржаја на веб страници.

Радионица је имала две тематске јединице. Прва се односила на тему „Концепт израде веб сајта за мониторинг и видљивост пројекта „Унапређење пословне климе у Србији”” коју је презентовала др Марина Јовановић-Миленковић, координатор пројекта, испред пројектног тима из Србије. Друга се односила на тему „Презентација о оптимизацији искуства корисника“ коју је презентовано Данијел Старнберг (Daniel Starnberg), експерт у одељењу за Односе с јавношћу и маркетинг комуникацију, Лантматеријета (Lantmäteriet), Краљевина Шведска.

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
© Општина Књажевац {2021}

Search