Online радионица у оквиру пројекта „Унапређење пословне климе у Србији“

У оквиру пројекта „Унапређење пословне климе у Србији“ 07.05.2020. године одржана је оnline радионица на тему: „Комуникација у тешким временима“, везана за компоненту Односи с јавношћу и видљивост пројекта.

Пилот Јединице локалне самоуправе одредиле су најмање по једног представника који на нивоу ЈЛС ради у Одељењу за комуникације и који је учествовао у овој радионици. Радионицу је водио Benny Andersson, експерт за Односе с јавношћу и маркетинг комуникацију, Lantmäteriet, Краљевина Шведска.Идеја за формирање радионице је проистекла од појаве вируса Covid -19, који се раширио по свету. На почетку радионице, Benny Andersson је презентовао како општине у Краљевини Шведској комуницирају у току пандемије. Након тога, представници локалних самоуправа су дискутовали и давали коментаре како су њихове локалне самоуправе комуницирале и давале савете становништву у вези са мерема и активностима током пандемије. Описани су примери најбоље праксе, подршка становништву и привреди.

На крају радионице, представници ЈЛС су се сложили да су се они на свом нивоу, за кратко време прилагодили новом начину комуницирања путем Интернета, прихватили нове канале комуницирања, али да свакако у наредном периоду треба размислити о побољшањима која се могу постићи применом савремених технологија.

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
pecat_small.jpg
baner_upozorenje_africka_kuga.jpg
© Општина Књажевац {2019}

Search