ОБАВЕШТЕЊЕ за издавање дозволе кретања

Поштовани грађани Општина Књажевац вас

ОБАВЕШТАВА


Грађани којима је потребна дозвола за кретање за време забране кретања у циљу обављања послова  помоћи у кући, персоналног асистента, као и ради преузимања и враћања детета од једног до другог родитеља могу се захтевом обратити Општини Књажевац.
Обрасци захтева налазе се на линку или се могу поднети у слободној форми са обавезним навођењем свих тражених података.
За све информације можете се обратити на телефон 731-623 лок 116
Зa рeшaвaњe ових прoблeмa пoтрeбнo je дa сe грађани  зaхтeвoм oбрaтe општини Књажевац  на емил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   и уз исти дoстaвe дoкумeнтa кoja пoтврђуjу рaзлoг зa издaвaњe oвe дoзвoлe најкасније до 10,30 како би захтеви  били узети у разматрање у истом дану.
Општина Књажевац  je дужнa дa нaкoн прoвeрe  докумената приложених уз захтев исте доставља Mинистaрству зa рaд, зaпoшљaвaњe, бoрaчкa и сoциjaлнa питaњa ради добијања претходне сагласности и обраде у истом дану
Потврде за кретање ће се издавати на дневном нивоу.
НАПОМЕНА:
Захтеви за кретање којима је разлог виђење детета неће се разматрати из разлога што исто представља епидемиолошки разлог.
Захтев за кратање лица која имају навршених 65 година неће се разматрати из разлога што је наведеним лицима уведена општа забрана кратања.
Разматраће се само оправдани захтеви са приложеном потпуном документацијом.

logo.png
ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ
Милоша Обилића 1, Књажевац 19350, Србија
+381 (19) 732 730, 733 119
soknjazevac@mts.rs
pecat_small.jpg
baner_upozorenje_africka_kuga.jpg
© Општина Књажевац {2019}

Search